Westenholte Zwolle

Garage IJsselland
Schoenerweg 1e
8042 PJ  Zwolle
(Industrieterrein Voorst)
Tel: 038 3374623
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestdagen

LET OP: Tussen kerst en "oud en nieuw" zijn wij gesloten!

24-12-2018 t/m 01-01-2019

 

Kentekenloket

Openingstijden:

Ma: 08:00u tot 18:00u
Di: 08:00u tot 18:00u
Wo: 08:00u tot 18:00u
Do: 08:00u tot 18:00u
Vr: 08:00u tot 17:00u

 

Kijk hier voor een overzicht

Garage IJsselland is een kersvers modern en merk onafhankelijk autobedrijf. Toch loopt er jarenlange ervaring bij ons rond. Garage IJsselland en Service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We bieden een hoog serviceniveau, open en eerlijke communicatie en transparantie in uitvoering en tarieven.

Als klant wilt u natuurlijk graag weten wie nou precies aan uw auto staat te sleutelen. Hieronder stellen wij ons aan u voor.


Jan:

In 2002 heb ik de MTS motorvoertuigen in Zwolle afgerond. Ik heb daarna 7 jaar bij een grote dealer van de VAG-groep (Volkswagen/Audi) gewerkt. Om meer ervaringen in verschillende merken op te doen, ben ik daarna werkzaam geweest bij 2 universele garages. De ene gespecialiseerd in Franse automobielen en de ander gespecialiseerd in Ford. In deze periode heb ik verschillende opleidingen gedaan en diverse diploma's en certificaten behaald. Zo heb ik onder andere in 2004 mijn APK-2 Keurmeester diploma (voertuigen tot 3500kg) gehaald en in de loop der tijd mijn STEK-diploma (Airco) en diverse branche certificaten.

Mijn werkzaamheden bij Garage IJsselland zijn hoofdzakelijk; APK keuringen, onderhoud, reparaties, Airco onderhoud/ reparaties.
Ik sta graag tot uw dienst!Jan-Willem:

Na 5 jaar als monteur gewerkt te hebben bij een Opel en een Mitsubishi dealer, ben ik, in 1999, in militaire dienst verder gegaan als monteur van vrachtwagens en YPR's (rupsvoertuig). Dit heb ik 3 jaar gedaan. Daarna heb ik 2 jaar in het onderdelen magazijn gewerkt van dezelfde eenheid. Vervolgens als sergeant doorgegaan in de logistieke richting t/m 2013. Alle functies hebben te maken gehad met auto's dan wel met vrachtauto's.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Garage IJsselland zijn: Receptie, magazijn, administratie en indien nodig bijspringen in de werkplaats.
Ik ben open, eerlijk en doe wat ik zeg!

Stichting kanker en sport

Tegenkracht

Met trots steunen wij de Stichting Kanker en Sport. 

Tegenkracht, Stichting kanker en sport helpt kankerpatiënten, die graag willen (blijven) sporten, aan een sportplan op maat. Vaak weet je als kankerpatiënt niet goed hoe en waar je met sporten moet beginnen. Met de juiste sportfaciliteiten en begeleiding kunnen kankerpatiënten fysiek en mentaal sterker de chemo en bestraling ingaan en deze behandelingen doorstaan. In de huidige (na)zorg wordt daar vooralsnog niet of nauwelijks aandacht aan besteed en daarom helpen zij kankerpatiënten aan een sportplan op maat.

Meer informatie over Tegenkracht, Stichting kanker en sport vind je op hun site: Tegenkracht

Tegenkracht