Westenholte Zwolle

Garage IJsselland
Schoenerweg 1e
8042 PJ  Zwolle
(Industrieterrein Voorst)
Tel: 038 3374623
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kentekenloket

Openingstijden:

Ma: 08:00u tot 18:00u
Di: 08:00u tot 18:00u
Wo: 08:00u tot 18:00u
Do: 08:00u tot 18:00u
Vr: 08:00u tot 17:00u

 

Kijk hier voor een overzicht

Feestdagen

LET OP: Tussen kerst en "oud en nieuw" zijn wij gesloten!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is de Nederlandse implementatie van de in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Nieuwe auto's die op benzine rijden moeten (anno 2006) vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto's die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto's ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd, auto's van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht.

De afloopdatum van de keuringsperiode staat in uw keuringsrapport.

U kunt via >>deze link<< ook controleren wanneer uw auto gekeurd moet worden

De auto mag 2 maanden vóór de einddatum ter keuring aangeboden worden. Bij goedkeuring wordt de oude datum verlengd. Met ongeldige APK mag niet met het voertuig worden gereden.

Is uw auto toe aan een nieuwe APK? U kunt bij ons op elk gewenst moment langskomen (tijdens openingsuren), om uw auto te laten keuren! Ga naar onze contactpagina om een afspraak te maken.

Tarieven voor de APK bij Garage IJsselland:

- Benzine / LPG: € 30,-
- Diesel vanaf 2006: € 30,-
- Diesel tot 2006: € 45,- (ivm Roetmeting)

RDW Erkend

Stichting kanker en sport

Tegenkracht

Met trots steunen wij de Stichting Kanker en Sport. 

Tegenkracht, Stichting kanker en sport helpt kankerpatiënten, die graag willen (blijven) sporten, aan een sportplan op maat. Vaak weet je als kankerpatiënt niet goed hoe en waar je met sporten moet beginnen. Met de juiste sportfaciliteiten en begeleiding kunnen kankerpatiënten fysiek en mentaal sterker de chemo en bestraling ingaan en deze behandelingen doorstaan. In de huidige (na)zorg wordt daar vooralsnog niet of nauwelijks aandacht aan besteed en daarom helpen zij kankerpatiënten aan een sportplan op maat.

Meer informatie over Tegenkracht, Stichting kanker en sport vind je op hun site: Tegenkracht

Tegenkracht