CarProf Ijsselland

Garage IJsselland is aangesloten bij de formule Carprof. Dit is een garageconcept voor alle merken en auto’s van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf IJsselland zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf IJsselland is anders
Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf IJsseland weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf IJsselland biedt zekerheid
Daarnaast geeft CarProf IJsselland échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom, CarProf IJsselland is dé autogarage voor onderhoud van alle merken.

V4eXY3X8MS248fmyjXrdQLIwYS1sNRK8qPelCVEE.jpeg