Ons bedrijf

Garage IJsselland is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merk gebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Historie
In het voorjaar van 2013 zijn Jan-Willem Gill en Jan Lekkerkerker gestart met Garage IJsselland. Hierbij namen ze als uitgangspunt: ‘Hoe zou ik het zelf willen, als ik mijn auto naar de garage zou brengen?’. Dit betekent dat ze altijd een stap extra zetten voor de klant. 

Helaas is Jan Willem in het voorjaar van 2023 overleden. Trots op wat ze samen hebben neergezet zet Jan het bedrijf nu voort.

onderhouds garage zwolle

Eigenaar Jan Lekkerkerker

Natuurlijk wilt u graag weten wie er nou precies aan uw auto staat te sleutelen. Ik stel me graag aan u voor:

Jan Lekkerkerker

In 2002 heb ik de MTS motorvoertuigen in Zwolle afgerond. Ik heb daarna zeven jaar bij een grote dealer van de VAG-groep (Volkswagen/Audi) gewerkt. Om meer ervaringen in verschillende merken op te doen, ben ik daarna werkzaam geweest bij twee universele garages. De ene gespecialiseerd in Franse automobielen en de ander gespecialiseerd in Ford. In deze periode heb ik verschillende opleidingen gedaan en diverse diploma's en certificaten behaald. Zo heb ik onder andere in 2004 mijn APK-2 Keurmeester diploma (voertuigen tot 3500kg) gehaald en in de loop der tijd mijn STEK-diploma (Airco) en diverse branche certificaten.

Mijn werkzaamheden bij Garage IJsselland zijn hoofdzakelijk: APK keuringen, onderhoud, reparaties, airco onderhoud/ reparaties, administartie/receptie. Verder stuur ik de rest van het team in de werkplaats aan.

Ik sta graag tot uw dienst!

 

 

yswyCGSD80tnhaYW1U7icyFgMbHjFxSqeI7rLDnG.jpeg